Меню Затваряне

IT и Бизнес консултации

Предлагаме комплексна бизнес консултация, която може да прерастне в стратегия за цялостно развитие на бизнеса в Интернет – включва изработването на корпоративен фирмен/бизнес уеб сайт и/или поддръжка на съществуващ уеб сайт, оптимизация на уеб сайт за търсачки, маркетинг стратегии.

Хората първо ще потърсят Вашата компания в интернет. Трябва така да е направено, че да Ви намерят бързо и да има резултати от това намиране.

Вие вече знаете как да си управлявате бизнеса! Не е нужно да сте специалисти и в интернет пространството! Нашата услуга за ИТ консултации ще помогне на бизнеса Ви за правилното формиране на стратегия за управление на онлайн присъствието Ви.

Услугата ИТ бизнес консултация се предлага в екип от няколко експерти, специалисти и партньори, и не се извършва от счетоводител, но е възможно да има нужда от счетоводна консултация като част от бизнес плана, за да се прогнозират разходите и себестойността за предоставяне на услуги и решения или за производство/препродажба на продукти.

Независимо от това, от коя индустрия е компанията Ви, Вашето присъствие в интернет пространството е задължително!